“Geluk is er, maar
dikwijls herkennen we het niet.
Geluk is een waarheid.”
26 mei t/m 4 juni 2023
Geluk in Volle Bloei
Aanvang op de eerste dag om 20.00 uur
Einde op de laatste dag na de lunch
Geluk in Volle Bloei
Een 10-daagse retraite. 
We hebben training in geluk nodig. We zijn goed getraind in het denken, maar we zijn niet getraind in het herkennen van geluk. Geluk is er, maar dikwijls herkennen we het niet. We zoeken naar geluk als een idee, een object van ons denken. Geluk is puur. Het is zo waar en stabiel als de zon aan de hemel. Geluk is een waarheid, heeft om aanwezig te zijn geen oorzaak nodig, en is als voeding in ons dagelijkse leven onmisbaar.
DATUM EN TIJD:
26 mei - 4 juni, 2023
Aanvang op de eerste dag: 20:00 uur
Einde op de laatste dag na de lunch

LOCATIE:
2, Le Mont
87190 Magnac-Laval
France show map

KOSTEN:
€1,040(vrij van btw-in tweepersoonskamers) incl. overnachtingen en alle verblijfkosten. Voornoemde kosten zijn exclusief DANA voor de leraar.

BELANGRIJKE INFORMATIE:
Verder lezen

INSCHRIJVEN:
Inschrijven voor dit event

DATUM EN TIJD:
26 mei - 4 juni, 2023
Aanvang op de eerste dag: 20:00 uur
Einde op de laatste dag na de lunch

LOCATIE:
2, Le Mont
87190 Magnac-Laval
France show map

KOSTEN:
€1,040(vrij van btw-in tweepersoonskamers) incl. overnachtingen en alle verblijfkosten. Voornoemde kosten zijn exclusief DANA voor de leraar.

BELANGRIJKE INFORMATIE:
Ga verder

Inschrijven:
Inschrijven voor dit eventProgramma:


06:00 uur wake-up bell

06:30 uur zitmeditatie

08:00 uur ontbijt in stilte

10.30 uur Dharma talk

11:30 uur wandelmeditatie

12:30 uur lunch in stilte

14:00 uur middagactiviteit

16:00 uur werkmeditatie

18:00 uur diner in stilte

20:00 uur zitmeditatie

21.00 uur edele stilte


Begeleiding met Mededogen

Ieder mens zoekt naar geluk, maar als het er is herkent hij het vaak niet. Geluk ontdekken vraagt om nieuwe manier van kijken en dat vraagt aanwijzingen, oefening en geduld. Als we denken het geluk te pakken te hebben, willen we het niet meer kwijt. We beseffen niet dat lijden en geluk twee kanten zijn van dezelfde medaille. We kunnen dus niet het een willen en het ander afwijzen. Om geluk werkelijk te ervaren moeten we het aandurven om het lijden te ontdekken en dat gaat verder dan accepteren. Cuong Lu nodigt ons uit om het gevecht te stoppen. Als we met aandacht aanwezig kunnen zijn bij het lijden, zullen we mooie ontdekkingen doen. Met de kracht van zijn diepe inzicht en aansprekende voorbeelden leidt Cuong Lu ons stap voor stap naar een dimensie waar afgescheidenheid wegvalt en geluk, harmonie, vrijheid en compassie altijd aanwezig zijn. Met zijn zeer herkenbare benadering brengt hij een zeer bemoedigende boodschap: duurzaam geluk ligt binnen ieders handbereik.

Kosten

€1,040 (vrij van btw-in tweepersoonskamers) Voornoemde kosten zijn exclusief DANA voor de leraar.

Afzeggen

Tot 3 weken voor aanvang van het programma kunt u nog afzeggen. U bent dan alleen € 35,– administratiekosten verschuldigd. Als u later afzegt worden de deelnamekosten volledig berekend. Ook wanneer u tussentijds deelname aan een groep afbreekt blijft u de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Dana

De registratiekosten dekken eten, accommodatie en diensten. Ze bevatten geen dana voor de leraar. In de boeddhistische traditie wordt een offer voor de leraar overgelaten aan het oordeel van de student of het individu. Door jouw vrijgevigheid kunnen anderen aanwezig zijn die mogelijk niet kunnen doneren.

Annulering van een activiteit
.

Mocht een groep - om wat voor reden dan ook - niet kunnen doorgaan, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten en storten we de totale deelnamekosten terug op je rekening. No Word Zen aanvaardt geen verdere aansprakelijkheid voor annuleringen van retraites buiten de restitutie van de retraiteregistratiekosten. We kunnen bijvoorbeeld niet aansprakelijk worden gesteld voor geld dat wordt besteed aan vooraf gemaakte reisarrangementen, zoals vliegtickets en treintickets.

Vragen?

Alstublief e-mail ons
"Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen het pad van inzicht en mededogen te beoefenen. Laten we er alles aan doen om een wereld van vrede op te bouwen."
Cuong Lu

Wil je je inschrijven voor dit event?