10 t/m 17 februari 2024
Loslaten Maakt Sterk
Een 8-daagse Verdiepingsprogramma
Aanvang op de eerste dag om 20.00 uur
Einde op de laatste dag na de lezing (11:00 uur)
Ja, loslaten maakt sterk, maar loslaten is ook eng. Als je je eigen ideeën niet meer vasthoudt en helemaal openstaat voor anderen, ben je dan niet kwetsbaar? Nee, je wordt er juist sterk door. Mensen houden vast aan ervaringen en gewoontes omdat die een vals gevoel van veiligheid geven. Maar juist die ervaringen en gewoontes houden ons gevangen in vooroordelen over onszelf en over anderen. En dan ken je jezelf niet echt en ben je juist vatbaar voor beïnvloeding en manipulatie.

Loslaten eist inzicht. Het helpt je om de manifestatie van bewustzijn te bestuderen en daardoor te kunnen zien dat het bestaan van een statisch zelf niet mogelijk is. Een echt zelf is altijd dynamisch en beweegt zich altijd tussen ontstaan en uitdoven. Loslaten is daarbij de weg om jezelf de ruimte te geven om in harmonie met andere mensen in de maatschappij samen te leven.
DATUM EN TIJD:
10 t/m 17 februari 2024
Aanvang op de eerste dag: 20:00 uur
Einde op de laatste dag na de lezing (11:00 uur)

LOCATIE:
2, Les Monts
87190 Magnac-Laval
France show map

COSTS:
€952 (vrij van btw-in tweepersoonskamers) incl. overnachtingen en alle verblijfkosten. Voornoemde kosten zijn exclusief DANA voor de leraar.

BELANGRIJKE INFORMATIE:
Verder lezen

INSCHRIJVEN:
Inschrijven voor dit event

DATUM EN TIJD:
10 t/m 17 februari 2024
Aanvang op de eerste dag: 20:00 uur
Einde op de laatste dag na de lezing (11:00 uur)

LOCATIE:
2, Les Monts
87190 Magnac-Laval
France show map

KOSTEN:
€952 (vrij van btw-in tweepersoonskamers) incl. overnachtingen en alle verblijfkosten. Voornoemde kosten zijn exclusief DANA voor de leraar.

BELANGRIJKE INFORMATIE:
Ga verder

Inschrijven:
Inschrijven voor dit eventProgramma:


05:30 uur wake-up bell

06:00 uur zitmeditatie

07:30 uur ontbijt in stilte

10.00 uur Dharma talk

11:15 uur wandelmeditatie

12:00 uur lunch in stilte

14:00 uur middagactiviteit

16:00 uur werkmeditatie

18:00 uur diner in stilte

20:00 uur zitmeditatie

21.00 uur edele stilte


Iedereen heeft een Weg nodig

De mens is speciaal omdat hij toegang heeft tot inzicht. Meer dan dat, de mens heeft methodes ontwikkeld om inzicht te kunnen herkennen. Zo’n methode noemen we ‘de weg’. Iedereen heeft een weg nodig. Hebben we een weg, dan zijn we niet alleen gelukkig in gezondheid en blijdschap, maar ook in ziekte en lijden. Met een weg zijn we altijd vrij en gelukkig.

No Word Zen werkt eraan om je de juiste ondersteuning te geven om de weg in het leven te kunnen ontdekken. Het leven is bijzonder en mooi. Met een weg ontdek je al snel dat je niet een onderdeel bent van het leven. Je bent het leven zelf. Iedere cel in je lichaam is een totale manifestatie van het leven. Net zoals iedere emotie in jouw geest dat is, een totale manifestatie van het leven.
Kosten

€952 (vrij van btw-in tweepersoonskamers), Incl.overnachtingen en alle verblijfskosten.
Voornoemde kosten zijn exclusief DANA voor de leraar.

Deze retraite is vol. Contact ons voor een plek op de wachtlijst via info@nowordzen.com

Afzeggen

Tot 3 weken voor aanvang van het programma kunt u nog afzeggen. U bent dan alleen € 50,– administratiekosten verschuldigd. Als u later afzegt worden de deelnamekosten volledig berekend. Ook wanneer u tussentijds deelname aan een groep afbreekt blijft u de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Dana

De registratiekosten dekken eten, accommodatie en diensten. Ze bevatten geen dana voor de leraar. In de boeddhistische traditie wordt een offer voor de leraar overgelaten aan het oordeel van de student of het individu. Door jouw vrijgevigheid kunnen anderen aanwezig zijn die minder kunnen doneren.

Annulering van een activiteit
.

Mocht een groep - om wat voor reden dan ook - niet kunnen doorgaan, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten en storten we de totale deelnamekosten terug op je rekening. No Word Zen aanvaardt geen verdere aansprakelijkheid voor annuleringen van retraites buiten de restitutie van de retraiteregistratiekosten. We kunnen bijvoorbeeld niet aansprakelijk worden gesteld voor geld dat wordt besteed aan vooraf gemaakte reisarrangementen, zoals vliegtickets en treintickets.

Vragen?

Alstublief e-mail ons
"Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen het pad van inzicht en mededogen te beoefenen. Laten we er alles aan doen om een wereld van vrede op te bouwen."
Cuong Lu

Wil je je inschrijven voor dit event?