Stilte - De Weg Naar Huis

Door zenleraar Cuong Lu

Een 10-daagse retraite. Groep B1.


Data: groep B1 – 12 t/m 21 augustus 2022.
Aanvang op de eerste dag om 20.00 uur; het is mogelijk al in de loop van de middag aan te komen; einde op de laatste dag na de lunch.

Kosten: € 990,— (vrij van btw, in tweepersoonskamers) incl. overnachtingen en alle verblijfkosten. (Vol.)
€ 890,— (vrij van btw, eigen tent meenemen) incl. overnachtingen en alle verblijfkosten. (Vol.)

Voornoemde kosten zijn exclusief Dana (zie uitleg onderaan).

Reis: per auto vanaf Utrecht 896 km (8.48 uur); vanaf Rotterdam 795 km (8.12 uur); met de trein: Rotterdam-Bellac (7.30 uur); met het vliegtuig Amsterdam-Limoges (Frankrijk). We kunnen je van het treinstation Bellac afhalen.

Inschrijven: inschrijven kan onderaan deze pagina.
Toelichting

Het ontdekken van jezelf gaat altijd samen met het ontdekken van de grote stilte in jou. Stil zijn van alle illusies. Stil zijn van alle concepten die ons steeds het verkeerde beeld geven van onszelf en van het leven. Dankzij deze stilte hebben we toegang tot het wonderlijke leven. Het leven is mooi en we kunnen ongelooflijk gelukkig zijn. Ontdek deze stilte en word vrij van alle herrie in onze geest. Als je deze stilte hebt ontdekt, dan heb je ook een weg naar je ware thuis gevonden.

Wil je je inschrijven voor dit event?

Dat kan door op onderstaande knop te drukken en vervolgens je gegevens in te vullen. Na betaling ben je automatisch ingeschreven.
Inschrijf- en deelnamevoorwaarden

Afzeggen
Tot 3 weken voor aanvang van het programma kunt u nog afzeggen. U bent dan alleen € 25,– administratiekosten verschuldigd. Zegt u later af, dan worden de deelnamekosten volledig berekend. U blijft de volledige deelnamekosten ook verschuldigd wanneer u uw deelname aan een groep tussentijds afbreekt.

Niet doorgaan van een groep
Indien een groep ‑ om welke reden dan ook ‑ niet door kan gaan, dan krijgt u daarvan zo tijdig mogelijk bericht en worden de door u betaalde deelnamekosten op uw rekening teruggestort.

Algemeen
Deelname aan groepen, retraites of individuele begeleiding geschiedt altijd op basis van vrijwilligheid en voor eigen verantwoordelijkheid. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart u zich akkoord met dit uitgangspunt.

Dana
Wat is Dana?
Voor alle groepen worden alleen de zuivere verblijfkosten vermeld. Daar wordt dus geen enkele winst op gemaakt. Daarnaast wordt ‑ naar boeddhistisch gebruik ‑ tijdens het programma een gift verwacht. Dit heet ‘Dana’. De hoogte van de Dana wordt door uzelf bepaald, in overeenstemming met uw financiële mogelijkheden en de waarde voor u van het gebodene. U wordt verzocht zich te realiseren dat de leraren van Dana moeten leven, en er verantwoordelijk mee om te gaan.