Het Leven is Altijd Nieuw

Door zenleraar Cuong Lu

Een 7-daagse retraite. Groep C2.

Data: groep C2– 8 t/m 17 november 2023
Aanvang op de eerste dag om 20.00 uur; het is mogelijk al in de loop van de middag aan te komen; einde op de laatste dag na de lunch.

Kosten: € 728,— (vrij van btw) incl. overnachtingen en alle verblijfkosten. Huisvesting in tweepersoonskamers.

Voornoemde kosten zijn exclusief Dana (zie uitleg onderaan).

Reis: per auto vanaf Utrecht 896 km (8.48 uur); vanaf Rotterdam 795 km (8.12 uur); met de trein: Rotterdam-Bellac (7.30 uur); met het vliegtuig Amsterdam-Limoges (Frankrijk). We kunnen je van het treinstation Bellac afhalen.

Inschrijven: inschrijven kan onderaan deze pagina.
Toelichting

Het concept van tijd is een product van ons bewustzijn. Zijn we vrij van het tijdsconcept, dan zijn we ook vrij van de discriminatie van ons bewustzijn. In het nu is alles vergankelijk. In twee verschillende tijdstippen blijft niets hetzelfde. Ons bewustzijn gelooft dat alles hetzelfde blijft en houdt pijn, lijden, plezier en geluk vast. Door vrij te zijn van vasthouden, ervaren we het leven als nieuw. Het leven is prachtig en niet te beschrijven met concepten.

Wil je je inschrijven voor dit event?

Dat kan door op onderstaande knop te drukken en vervolgens je gegevens in te vullen. Na betaling ben je automatisch ingeschreven.
Inschrijf- en deelnamevoorwaarden

Afzeggen
Tot 6 maanden voor aanvang van het programma kunt u nog afzeggen. U bent dan alleen € 25,– administratiekosten verschuldigd.
Tot 3 maanden voor aanvang van het programma bent u 30% van de kosten verschuldigd.
Tot 1 maand voor aanvang van het programma bent u 50% van de kosten verschuldigd.
Tot 2 weken voor aanvang worden de deelnamekosten volledig berekend.
Ook wanneer u tussentijds deelname aan een groep afbreekt, blijft u de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Niet doorgaan van een groep
Indien een groep ‑ om welke reden dan ook ‑ niet door kan gaan, dan krijgt u daarvan zo tijdig mogelijk bericht en worden de door u betaalde deelnamekosten op uw rekening teruggestort.

Algemeen
Deelname aan groepen, retraites of individuele begeleiding geschiedt altijd op basis van vrijwilligheid en voor eigen verantwoordelijkheid. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart u zich akkoord met dit uitgangspunt.

Dana
Wat is Dana?
Voor alle groepen worden alleen de zuivere verblijfkosten vermeld. Daar wordt dus geen enkele winst op gemaakt. Daarnaast wordt ‑ naar boeddhistisch gebruik ‑ tijdens het programma een gift verwacht. Dit heet ‘Dana’. De hoogte van de Dana wordt door uzelf bepaald, in overeenstemming met uw financiële mogelijkheden en de waarde voor u van het gebodene. U wordt verzocht zich te realiseren dat de leraren van Dana moeten leven, en er verantwoordelijk mee om te gaan.